Op 28 mei 2023 staat de 2e Fit Forward Triatlon (1/8e) op het programma.

Om deze triatlon veilig te laten verlopen zijn er minimaal 20 verkeersregelaars nodig en 20 vrijwilligers om dit evenement tot een succes te maken. 

Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor een veilige doorstroming van het verkeer. Zowel voor de deelnemers als voor het overige verkeer. Ben jij die verkeersregelaar met geldige licentie die op 28 mei wilt bijdragen aan veilige triatlon voor de deelnemers? heb je geen licentie, maar wil je deze (gratis) online halen? Meld je dan aan via: info@fit-forward.nl.

 

Verkeersregelaars/begeleiding deelnemers
Tijdens de triatlon zijn er verkeersregelaars nodig die er voor zorgen dat de deelnemers veilig over de autoluwe route de wedstrijd kunnen voltooien. Ben je nog geen verkeersregelaar dan is het mogelijk om hiervoor een online certificaat te halen. Naast  de verkeersregelaars zijn er vrijwilligers nodig die de deelnemers bij splitsingen op de route, op het terrein en in parc Fermé de juiste weg wijzen.  Aanmoedigingen zullen de deelnemers ook op prijs stellen. :-) Het kan vanzelf sprekend zijn, maar in een wedstrijd kan je je als deelnemer vergissen bij een splitsing. Dan ben jij als begeleider van de deelnemers de aangewezen persoon om ze de weg te wijzen. Verkeersregelaars zijn aanwezig vanaf 7.00 voor de briefing, ophalen materiaal en om op tijd aanwezig te zijn op hun post. Deze blijven op hun post tot de laatste atleet is gepasseerd (Hier fietst een bezemfiets achter).

Naast verkeersregelaars zoeken we ook vrijwilligers om deze triatlon tot een succes te maken.

Er zijn bijvoorbeeld ook mensen nodig in de voorbereiding, opbouw en na de race. De gehele triatlon duurt van 9.00 tot uiterlijk 11.30. De voorbereidingen starten op zaterdagmiddag van 12.00 tot 16.00. Op zondag vanaf  7.00  tot aan de start en daarrna van 12.00 tot 15.00 wordt alles afgebroken. Ook hier zijn handjes voor nodig.

Help jij mee om deze editie tot een succes te maken? Meld je dan nu aan via: info@fit-forward.nl.

 

Met sportieve groet,

Patricia van Dun

Fit Forward Breda