Update

Op 30 mei 2021 vind de Recreatieve Fit Forward tratlon plaats bij de Galderse Meren. De deelnemers die deel nemen op 30 mei kunnen ook mee doen met de afsluitingstriatlon op 26 september 2021.

Op 31 mei tot 7 juni 2020 vind de 1e Virtuele Fit Forward triatlon plaats

De 1e eerste echte Fit Forward triatlon is verplaatst naar 30 mei 2021. Het is natuurlijk zonde van al die trainingen dat je nu geen triatlon kan doen. Vandaar dat er een 1e Virtuele Fit Forward Triatlon plaats vindt op 31 mei 2020.

Hoe werkt het:

 1. Je zwemt - fietst - loopt (500 m - 20 km – 5 km)

 1. Deze race volbreng je solo en tussen 31 mei tot 6 juni 2020 met je eigen sporthorloge met GPS op een zelf gekozen locatie.

  1. Via Strava kun je een GPX-bestand met je prestatie uploaden. Meld je aan voor evenement in de Fit Forward club op Strava. https://www.strava.com/clubs/255402/group_events/702096
  2. Gebruik je eigen sporthorloge (met GPS) gekoppeld aan Strava. Deze online omgevingen hebben namelijk de mogelijkheid om een GPX-bestand te exporteren.
  3. Na 6 juni wordt het klassement (mannen / vrouwen) definitief gemaakt.
  4. Je naam en resultaten worden opgenomen in de uitslag.
  5. Je krijgt online een persoonlijk startnummer.
  6. Na het uploaden van je tijd kun je deze ook delen op social media.

Meld je aan via het evenement in Strava. Dan wordt het persoonlijk startnummer toegestuurd.

Aanmelden kan tot 20 mei 2020.

Fit Forward triatlon verplaats O.V. naar 30 mei 2021

De 1e editie van de Fit Forward triatlon gaat verplaatst worden naar 30 mei 2021. Natuurlijk moet dit nog officieel op de kalender gezet van de evenementen en de vergunning moet opnieuw aangevraagd worden. Ik vertrouw er op dat we vanaf januari de inschrijving kunnen heropenen. 

Houd vooral de website, social media, mail in de gaten.

Fit Forward Triatlon geannuleerd

Bij de persconferentie van 23 maart is er besloten dat evenementen niet door mogen gaan.

Tot onze spijt moeten we mededelen dat de Fit Forward Triatlon dit jaar niet door zal gaan.  Verplaatsen naar het einde van het jaar wordt al zo veel gedaan, dat verplaatsen naar het einde van het seizoen niet haalbaar is aangezien de evenementenkalender daar ook redelijk vol is/wordt..

Niemand wil op deze manier het triatlon seizoen in. Je wilt trainen en een strijd leveren. Nu zijn er mensen die strijden voor hun leven. Hoe vervelend het ook is voor  iedereen. Laten we hopen dat Corona door de genomen maatregelen teruggedrongen wordt en we snel weer kunnen doen wat we leuk vinden. Blijf gezond en zoek je weg in deze nieuwe situatie.

Alle triatleten die ingeschreven zijn, krijgen hun inschrijfgeld retour. Het bedrag zal  minus de administratiekosten retour gestort worden op het rekeningnummer waarmee het betaald is.

Volgend jaar hoop ik jullie wel te mogen ontvangen voor de 1e Fit Forward triatlon.  Heb je vragen, mail naar: info@fit-forward.nl