Op 26 mei 2024 staat de Fit Forward triatlon gepland bij Zwemplas de Kuil in Prinsenbeek.

De Fit Forward triatlon wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd en wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Is het je eerste triatlon, of wil je kijken waar staat aan het begin van het seizoen, of wil je je tijd verbeteren? Deze gezellige, kleinschalige triatlon is éen van de eerste triatlon van Brabant van het seizoen. 

Het is een Non-stayer wedstrijd. Dat inhoud dat u tijdens het fietsen minimaal 12 meter van je voorganger rijdt. U mag niet achter/naast een andere fietser blijven hangen. U heeft 30 seconde tijd om uw voorganger in te halen en afstand te nemen bij het inhalen. Zorg er dus niet voor dat een ander in uw wiel kan blijven hangen. Eigenlijk komt het er in het kort op neer dat u strijdt tegen de elementen en tegen uw mede atleten om het beste uit u zelf te halen op deze mooie dag.

 

Hulp nodig bij je voorbereiding? Kijk voor de trainingsmogelijkheden op: www.fit-forward.nl 

De open water borstcrawl clinic is op 28 april om 11.00 en de wisselclinic is op 11 mei om 13.00. Kijk voor meer informatie op: https://www.fit-forward.nl/webshop/product/353223

 

Er zijn verschillende categorieën (Deelname kan zonder licentie, laat het vak leeg)

1. 1/8e Volwassenen individueel (500 m zwemmen-20 km fietsen-5 km lopen)

2. 1/8e Team triatlon (500 m zwemmen-20 km fietsen-5 km lopen)

3. 1/4e Volwassenen individueel (1 km zwemmen - 45 km fietsen - 10 km hardlopen)

4. 1/4e Team triatlon ((1 km zwemmen - 45 km fietsen - 10 km hardlopen)

Via het inschrijfformulier kunt u uw categorie selecteren.

 

Programma wedstrijd dag 

Onderaan deze pagina staat het volledige programma.

De start:

De start zal plaats vinden om 9.00/9.05 voor de 1/8e en om 9.30/9.35 voor de 1/4e. 

Prijsuitreiking:

Er zijn prijzen voor de eerste 3 heren en dames -40 en + 40 jaar en per afstand. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Triatlon accessoires uit Volkel.

Voor de 3 beste teams zijn er bloemen en voor het snelste team een verrassingspakketje,

Parc Ferme:

U kunt u fiets vanaf 7.00 inchecken en stallen in Parc Ferme. Vanaf 15.00 sluit Parc Ferme. Zorg er dus voor dat u tijdig uw spullen verwijderd.  Na sluiting verwijderen is mee helpen opruimen. :-).

Verantwoordelijkheid:

Alle deelnemers dienen de algemene voorwaarden te kennen. Zij dienen de aanwijzingen van de organisatie, verkeersregelaars en alle leidende partijen op te volgen. Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor een goede verzekering en deelname aan deze triatlon en kunnen geen enkele aansprakelijkheid toekennen aan de organisatie van de Fit Forward Triatlon.

 

Deelnemers 24 5 2024 Pdf
PDF – 198,5 KB 251 downloads